Game on!

Ontdek hoe je met iBirdies meer plezier uit je spel haalt

Game on!

Veel plezier bij het spel

Interactief baanboekje

Bekijk de mogelijkheden van de hole door met je vinger over het scherm te glijden

Score

Als je hebt uitgeholed voer je je score in met een paar tikjes op het scherm

Score-overzicht

Met het bevestigen van de score zie je tevens het resultaat van je ronde tot dan toe. Draai je scherm een kwartslag voor meer detail

De volgende hole

Op naar de volgende hole. Bepaal opnieuw je strategie. Een range finder is niet meer nodig.

Score en score-overzicht

Altijd overzicht van de resultaten tot dan toe. Kantel je scherm voor meer detail

Eindresultaat

Na de ronde staan de resultaten in een handzaam overzicht. Een qualifying kaart wordt automatisch doorgestuurd naar E-Golf4U en de exacte handicap direct automatisch aangepast.

Alle mogelijkheden uitgelegd

Dit kun je ermee
Play

Play

iBirdies heeft voor iedere aangesloten baan een digitaal interactief baanboekje. Per hole bevat het de precieze informatie vanaf de gekozen teebox (in te stellen in je profiel) tot de pin (rekening houdend met de variabele pinposities van de baan)

 
Score

Score

Rekening houdend met je exacte handicap stelt iBirdies per hole een score voor. Met enkele eenvoudige tikjes op het scherm pas je dat aan aan het echte resultaat. Met deze details registreren we veel meer dan het aantal slagen. Goed als je je spel wilt analyseren 
Score-overzicht

Score-overzicht

Bij de bevestiging van een score verschijnt ook het resultaat van je ronde tot dan toe. Als je je toestel een kwartslag draait verschijnt een gedetailleerd beeld. Draai je het toestel terug kan kom we weer in de play-modus

Eindresultaat

Eindresultaat

Aan het einde van de ronde kun je besluiten de score op te slaan. Het resultaat is dan zichtbaar onder de knop 'score' van het hoofdmenu. De uitslag wordt ook direct doorgestuurd naar E-Golf4U bijvoorbeeld in het geval van een wedstrijd of bij een qualifying kaart. In je profiel verschijnt direct de eventuele aanpassing van je exacte handicap.
Alle scores

Alle scores

iBirdies bewaart alle scorekaarten die je wilt bewaren. Je kunt ze op ieder moment nog eens inzien. iBirdies berekent gemiddelde scores, houdt je beste score van het jaar en je all time high bij.
Analyses

Analyses

Met slimme statistieken geeft iBirdies je inzicht in je spel. Hoe vaak landt je drive op de fairway? Hoe vaak speel je in regulation? Wat zijn je gemiddeldes op par-3's of op par-5's. Is je putten de afgelopen maand verbeterd?

DOWNLOAD iBIRDIES GRATIS

Titel