Alle informatie op één plek

Eenvoudig en overzichtelijk

Het hoofdmenu geeft toegang tot alle aangesloten banen. Ze staan in volgorde van de afstand tot de smartphone van de gebruiker. De dichtstbijzijnde baan staat bovenaan. Clubleden en frequente bezoekers kunnen een baan bovenaan de lijst zetten door deze te markeren als ‘favoriet’. Je kunt meerdere banen als ‘favoriet’ aanmerken.

iBirdies maakt communicatie over de baan simpel: telefonisch contact, een overzicht van alle holes en van alle arrangementen. En je kunt meteen een tee-time boeken, als dat van toepassing is. Alle benodigde info is maar one click away.

Golf-arrangementen en speciale menu’s van het restaurant, of aanbiedingen van de shop of pro staan handzaam bij elkaar in een eigen webshop. Altijd met een link om direct te kunnen reserveren of bestellen.

Het interactief baanboekje geeft de exacte afstanden weer. Van de kleur van de gekozen teebox tot de feitelijke positie van de pin. Een range finder is niet meer nodig.
Het is een -nauwkeurige- service aan leden en gasten. De afstand van de teebox tot de pin is altijd exact, want iBirdies geeft ook de precieze positie van de pin weer. Ook bij wintergreens.

De ticker tape brengt speciale boodschappen direct onder de aandacht van alle spelers. Bijvoorbeeld: een rookverbod of de oproep om de corona-maatregelen te respecteren: het aanpassen van de tekst is een peulenschil.
link naar Google play
link naar Apple store

Baanstatus, local rules en het laatste nieuws

Simpel en overzichtelijk
Baanstatus

Baanstatus

Real time en voor iedereen

Alle informatie over de status van de baan staat op een overzichtelijke manier bijeen.
Ook doorvoeren van veranderingen van de baanstatus en die aan gebruikers bekendmaken is doodsimpel.
Nog eenvoudiger wordt het in combinatie met Baanstatus.nl. Met deze applicatie wordt een wijziging in de status direct en automatisch naar de website en naar iBirdies gestuurd. Bekendmaken van veranderingen loopt dus niet meer over verschillende schijven maar wordt in één keer goed doorgevoerd. Geen gedoe meer: wijzigingen staan direct op de site en in de app.
Local Rules

Local Rules

Alle rules en aanwijzingen bij elkaar

iBirdies zet alle local rules, de aanwijzingen en etiquetteregels overzichtelijk bij elkaar. Ze kunnen door de baan zelf eenvoudig worden aan- en uitgezet: handig bij tijdelijke local rules.
Ieder rule verwijst niet alleen naar het nummer van het regelboekje, maar geeft de hele regel weer. Er is een directe link naar het R&A Regelboekje: ze leest ook direct wat je in dat geval moet doen.
In het course management lees je over een regel als je dat nodig hebt: in de baan.


Drop Zone

Drop Zone

Het laatste nieuws van de baan

In de Drop Zone krijgen gebruikers alleen de nieuwsberichten van hun eigen home course. Dat geven ze aan in hun persoonlijk profiel.
Geen angst om iets te missen: bij ieder nieuw bericht stuurt iBirdies een notificatie die op het hoofdscherm van de smartphone verschijnt.
De redactie van het nieuws ligt bij de baan zelf. Je bereikt je leden 24/7 met het laatste nieuws of een belangrijke boodschap. En het is interactief: leden kunnen in het bericht iets bestellen, zich inschrijven, naar een andere website doorklikken, of de baan e-mailen of bellen.

Titel