Alle informatie op één plek

Eenvoudig en overzichtelijk

Het hoofdmenu geeft toegang tot alle aangesloten banen. Ze staan in volgorde van de afstand tot de smartphone van de gebruiker. De dichtstbijzijnde baan staat bovenaan. Clubleden en frequente bezoekers kunnen een baan bovenaan de lijst zetten door deze te markeren als ‘favoriet’. Je kunt meerdere banen als ‘favoriet’ aanmerken.

iBirdies maakt communicatie over de baan simpel: telefonisch contact, een overzicht van alle holes en van alle arrangementen. En je kunt meteen een tee-time boeken, als dat van toepassing is. Alle benodigde info is maar one click away.

Golf-arrangementen en speciale menu’s van het restaurant, of aanbiedingen van de shop of pro staan handzaam bij elkaar in een eigen webshop. Altijd met een link om direct te kunnen reserveren of bestellen.

Ook doorvoeren van veranderingen van de baanstatus en die aan gebruikers bekendmaken is doodsimpel. Nog eenvoudiger wordt het in combinatie met Baanstatus.nl. Met deze applicatie wordt een wijziging in de status direct en automatisch naar de website en naar iBirdies gestuurd. Bekendmaken van veranderingen loopt dus niet meer over verschillende schijven maar wordt in één keer goed doorgevoerd. Geen gedoe meer: wijzigingen staan direct op de site en in de app.

Het interactief baanboekje geeft de exacte afstanden weer. Van de kleur van de gekozen teebox tot de feitelijke positie van de pin. Een range finder is niet meer nodig.
Het is een -nauwkeurige- service aan leden en gasten. De afstand van de tee-box tot de pin is altijd exact, want iBirdies geeft ook de precieze positie van de pin weer. Ook bij wintergreens.

LeadingCourses bundelt de beoordelingen van de baan door spelers. iBirdies presenteert het resultaat en het aantal reviews waarop dit resultaat is gebaseerd.

De ticker tape brengt speciale boodschappen direct onder de aandacht van alle spelers. Bijvoorbeeld: een rookverbod of de oproep om de corona-maatregelen te respecteren: het aanpassen van de tekst is een peulenschil.
link naar Google play
link naar Apple store

Titel