De app van de baan

Alle communicatie over de baan op een plek

Professioneel en compleet

iBirdies biedt baan en vereniging een platform waarin dingen eenvoudiger -en dus goedkoper- kunnen verlopen. Met nieuwe tools voor communicatie met leden of gasten, maar ook om de baan in al zijn facetten onder de aandacht te brengen van andere golfers:
  • Met iBirdies is de smartphone een vaste tool in de communicatie met leden en gasten. Communicatie wordt daarmee een stuk simpeler.
  • Alle informatie over de baan is handzaam gerangschikt en is direct toegankelijk voor iedereen, leden en gasten.
  • De communicatie verloopt zoals men dat op de baan en in de vereniging gewend is.
  • Met een eenvoudig content management systeem (cms) kun je informatie aanpassen; deze staat direct op de smartphone van de leden of gasten.
  • Een goed inzicht in de baandoorloop maakt het toezicht eenvoudiger en daardoor goedkoper.
Met iBirdies kansen op extra omzet
  • iBirdies brengt de baan onder de aandacht van niet-leden en gasten. De presentatie verhoogt de aantrekkelijkheid en bevordert de groei van het aantal greenfeeërs.
  • De additionele mogelijkheden voor exposure voor bedrijven kan - iBirdies doet aan revenu sharing - een extra bron van inkomsten zijn.

Meer effect met minder inspanning

De voordelen op een rij
CourseView™

CourseView™

Inzicht in het gebruik van de baan

Met iBirdies CourseView™ krijgen receptie, caddy master en marshal een gedetailleerd overzicht van de bezetting van de baan en kunnen ze hun taken beter uitvoeren.
Op de baan worden spelers met een starttijd gevraagd zich te melden. Het bericht van hun aanwezigheid wordt toegevoegd aan het overzicht van alle starttijden. In één oogopslag is zichtbaar welke flights geboekt zijn en welke spelers daarvan aanwezig zijn.
Baanborden

Baanborden

Altijd up-to-date informatie

In geprinte vorm is de lay-out van een hole uit het interactieve baanboekje ook te gebruiken als baanbord. Wijzigingen in de baan kunnen heel eenvoudig worden verwerkt in een nieuwe print.  Baanborden zijn daarmee altijd up-to-date. iBirdies verzorgt ook de productie van complete baanborden.
Webshop

Webshop

Extra bron voor omzet en exposure

Met iBirdies heb je een eigen plek voor bijvoorbeeld menu’s van het restaurant, bijzondere acties van de vereniging of aanbiedingen van de golfshop of van de pro.
Je bepaalt zelf of hier ruimte is voor andere aanbieders of voor een webshop voor sponsoren, mogelijk een extra bron van inkomsten.
Baaninformatie

Baaninformatie

Alle baaninformatie op één plek

Een interactief baanboekje, het actuele overzicht van de baanstatus, de exacte aanduiding van de pinpositie bij zomer- en wintergreens. Eenvoudig en geautomatiseerd. Drukwerk wordt overbodig. Een ticker tape brengt last minute mededelingen bij alle gebruikers.

 
Bereik

Bereik

Vergroot je bereik bij golfers

In iBirdies staan de golfarrangementen van de baan op de plaats waar golfers zoeken naar mogelijkheden om te spelen. Afhankelijk van de routines bij de club kan -zonder extra kosten- direct een tee-time worden gereserveerd of kan contact worden gelegd met het secretariaat, restaurant, shop of pro.
Wedstrijden

Wedstrijden

Online begeleiding van wedstrijden

Met E-Golf4U is iBirdies het ideale platform voor wedstrijden. In E-Golf4U maak je wedstrijden aan. iBirdies levert de digitale scorekaarten. E-Golf4U verwerkt resultaten en qualifying kaarten. Indien van toepassing, wordt de exacte handicap direct aangepast. De komende weken breidt iBirdies haar diensten op dit vlak uit.

Titel